Altoplast, intelligent containers & boxes

www.altoplast.com

Informe anual formació Altoplast 2018

Deja un comentario

A Altoplast hem invertit en 90 hores de formació durant l’any 2018 i hem impartit 28 hores de formació a mida que han permès inserir a 15 persones en situació  d’atur.

Compartim una part de l’informe anual del departament de personal, amb dades sobre la formació a Altoplast durant el 2018.

Durant l’any 2018 hem realitzat 9 accions formatives, un total de 90 hores de formació amb 30 participants en total.

Aquestes accions formatives han estat avaluades en quant a aprofitament, amb un 85% de valoració positiva en l’aplicació dels coneixements adquirits al lloc de treball de cada persona.

Entre les temàtiques de formació: Treball en equip i lideratge efectiu, idiomes, Habilitats de negociació, Indústria 4.0, Primers Auxilis, etc.

Un total de 6.560,94€ invertits en formació, un import que ha augmentat el 72% respecte l’any anterior.

Altoplast també ha impartit formacions a mida, concretament dins la secció tèxtil. Durant l’any s’han fet 4 grups amb 23 participants en total i 28 hores de formació. Amb aquest projecte formatiu s’han pogut incorporar al 54% dels participants, 15 persones que es trobaven en situació d’atur.

La formació és una més de les eines que es facilita a l’equip per millorar constantment. Seguim formant-nos i creixent!

* Les dades corresponen a Altoplast Group, conjuntament Altoplast Packaging i la nova divisió de Altoplast Automotive.

Autor: altoplast

En Altoplast desarrollamos y producimos embalajes inteligentes para el sector industrial. Nuestro objetivo principal se basa en el desarrollo de soluciones innovadoras y eficientes que permitan a nuestros clientes garantizar y optimizar el embalaje adecuado para sus piezas. Con las nuevas tecnologías y la ayuda profesional de nuestros técnicos en ingeniería, hemos conseguido ser cada día más competitivos, siendo una de las empresas pioneras en nuestro sector a nivel europeo. Altoplast se caracteriza por ser la única empresa especializada en el sector del embalaje con capital 100% nacional. Disponemos de unas instalaciones de más de 3.000m2 y capacidad productiva para hacer frente a todo tipo de producciones, sin ningún tipo de limitación y en tiempo récord. El nuevo espacio está equipado con maquinaria especializada para poder garantizar una producción de máxima calidad.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s